Almási Dániel 2012.07.20. 19:48

Limo

Kedden tortent, hogy el akartunk menni a barba, hogy egy utolsot bulizzunk a kolumbiai woodshopos sraccal. Most hetvegen haza kell utaznia, mert osztondijal felvettek Barcelonaba egyetemre (amugy asztrofizikat tanul) , es a vizumat csak otthonrol tudja intezni.

Szoval elhivtuk Larryt, aki maskor is fuvarozza az embereket a tabor es a bar kozott, ha nincs autonk. O egyebkent minden fuvarert 5 dollart ker, es annyi embert megprobal bezsufolni a kocsijaba, ahanyat csak tud. Igen, ez eleg idegesito, meg troger dolog, de ha nincs mas valasztasi lehetosegunk, akkor muszaj igy mennunk.

Ezuttal viszont defektes lett az egyik kerek, es potkereket nem tartott a kocsiban, hogy tobben elferjenek.....
Igy a bar elott levo 70-es evek beli limuzinnal kellett elmennunk a barba, es vissza is a taborba. Egesz hangulatos lett volna, ha nem egy ilyen idiota vezeti, es nem kell ra varni 20 percet az ut szelen.
A kocsi belsejeben leopardmintas volt a karpit, piros, nagyon puha, bolyhos szonyegbetetekkel kiegeszitve. Nagyon vicces, kicsit Austin Power-os volt. :D

A barban mar minden rendben volt, kaptam a pultos csajtol ingyen piakat is, nagyon finom ananaszos vodkat ananaszdarabokkal, amik benne aztak, meg kokuszos ananaszos vodkat is. Igazan kedves volt. :D

Aztan hazamentunk a limuzinnal, ma pedig tenyleg az utolso bulit tartjuk Jersen nevu baratunknak hazautazasa elott. Ezt mar a tabor teruleten levo White House (feher haz) nevu epuletben, ahol a sef es a masik ket konyhas lakik. Nagyon rendesek, hogy ezt megengedik, es keszulnek nekunk kajaval, meg bevasarolnak uditot (!) is. :D

Ma hajnal ota esik az eso, es valoszinuleg egesz nap fog is, holnap pedig mennek haza a gyerekek, mert mar vege a masodik taboros idoszaknak is. Ez a tabor fele , es mar csak pontosan egy honapot kell dolgoznunk itt. :)

Puszi/pacsi mindenkinek, legyetek jok. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://foldkoruliutazasaim.blog.hu/api/trackback/id/tr774668639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ruuk 2012.07.22. 17:50:33

Cool story Bro'! :D

Ruuk 2012.08.05. 13:35:26

Nem jönnek a storyk Pajti!
süti beállítások módosítása