Utolso elotti poszt a taborbol. 

Eloszor gyorsan leirom, hogy mi van az utazasunkkal, utana meg mas tema jon. 

Szoval Peti szakitott a baratnojevel, es ujra kellett foglalnunk ket szallast is, Vegasban Stratosphere-be megyunk penteken es hetfon ejszaka, viszont vasarnap a the D nevu szallodaban fogunk aludni, mert a masik draga lett volna nagyon. 
Los Angelest majd valoszinuleg ma este, vagy holnap foglaljuk le. 

Most jon a mas tema! :D 

A taborban ma volt az utolso nap a gyerekekkel, holnap megy haza mindenki. Tegnap egy bankett vacsora volt, szepen feldiszitett ebedloben, kulon tanyerokra szedett fantasztikus etel. Eloetelnek homarleves, utana valami finom hal, meg egy nagyon jo kozepesen atsutott steak, valamifele spargas szosszal leontott spargaval es krumplival.  Desszertnek pedig torta volt, minden csapatnak egy (piros, kek es zold) 

Ezutan tabortuz volt, ahol lezartuk a nyarat, elastunk egy uvegben az idei nyar esemenyeit osszefoglalo papirt, majd mindenki kapott egy gyertyat, es ezeket mindenki lerakhatta a kabinja ele, vagy a taborban ahova szerette volna. (persze csak olyan helyre, ahol nem okozhatott tuzet)  Nagyon szep latvany volt. 

Ma a dijatado lesz, ahol az egesz nyarat osszesitve hirdetnek eredmenyt, kupakat adnak at, es megmondjak, hogy melyik csapat gyerte iden a versenyt. 

Meg van 4 napunk itt, de mar ma elkezdtuk egymasnak alairni a tabori ujsag bankett kiadasat, amiben mindenki szerepel.

Kovetkezo poszt hetfon. :)  
peace out

A bejegyzés trackback címe:

https://foldkoruliutazasaim.blog.hu/api/trackback/id/tr784718295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ruuk 2012.08.19. 10:28:09

Rendkívűl jó a képzelőerőnk, de néhány fotóval azért megbolondíthattad volna az elmúlt 3 hónapot :) Take Care!

Almási Dániel 2012.08.19. 17:05:22

Mutattam kepeket. A tobbit meg majd otthon megmutogatom. Volt tabori fotos is, fent van a tabor oldalan, csak be kell jelentkezni hozza, szoval azt is csak ugy tudom megmutatni, ha hazamegyek, meg a facebookos kepeket is az ismeroseimnel. :)

Majd lehet, hogy az utazas kozben fel tudok tolteni kepeket a telefonomrol, azok lehet, hogy nem olyan nagyok.

Peace out.
süti beállítások módosítása