Almási Dániel 2012.06.19. 03:46

jatek

Egy nem tervezett, rovid bejegyzes mara:

Vacsora utan jatszottunk egy jatekot, amit muszaj elmeselnem, mert annyira jo volt.

Allitolag Nagy Sandor jatszotta ezt a katonaival stb. vicces bevezeto szoveg.
A Lenyege az volt, hogy volt egy kor. Ez a baseball palya kozepen lett kialakitva, amit egesz delutan locsoltak, es beleastak egy slagot, hogy sar legyen az egeszben. A kb negyven fiut es a ket lanyt ket csapatba osztottak, es egymas ellen a saros koron belul kellett jatszani a kovetkezok szerint. Minden csapatnak volt egy nehez kicsi labdaja, amit el kellett juttatni egy, a masik oldalon lev lyukba. Negykezlab kellett menni, nem lehetett megfogni a labdat, csak guritani, vagy areb utni, nem lehetett eldobni sem, egy keznek legalabb lent kellett lennie, es aki kikerult a koron kivulre, az kiesett a jatekbol.

Nagyon vicces volt, taktikazni kellett, kilokni a masikat a korbol, kozepen harcolni, vedekezni, nehogy bejuttassa az ellenfel a sajat labdajat hozzank, de kozben figyelni kellett a tamadasra is.

A viz hideg volt, a levego sem volt meleg mar vacsi utan, es a vegere mindenki tiszta sar lett, de nagyon jo jatek volt. :D

Kepeket szerdan fogok felrakni (valoszinuleg ti mar csak csutortokon latjatok)   

Udv

A bejegyzés trackback címe:

https://foldkoruliutazasaim.blog.hu/api/trackback/id/tr894597368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ruuk 2012.06.19. 19:40:47

Biztos jó lehetett! El sem hiszem, hogy képeken is látunk majd! :)

Almási Dániel 2012.06.19. 23:24:06

ha figyelitek a facebookot ott is lathattok kepeket, a torok lany tolti fel oket folyamatosan. :)
süti beállítások módosítása