Hello mindenki! 

Eleg regen irtam, es ennek nem mas az oka, mint az, hogy nem tortent semmi erdekes az elmult idoszakban. 

A szokasos tabori jatekok mentek, cserelodtek a gyerekek, voltunk a barban, szorakoztunk, szokas szerint ujra es ujra rossz filmeket valasztottunk estenkent.

Viszont tobbek keresere (ket ember :D ) raszantam magamat, hogy ujra jelentkezzek. 

Ahogy az a cimbol is kiderul, mar csak 10 napot toltunk a taborban, a gyerekek pedig egy het mulva mennek el. 
Mar mindenki nagyon varja, a legtobbunknek mar megvannak a hotel es repulojegy foglalasai. 

En Petivel es baratnojevel, Szandival fogok utazni, de a tarsasagunk bovulni fog bizonyos napokon. 

Tehat eloszor is 21-en elhagyjuk a tabort, irany New York City, ahol eltoltunk egy remelhetoleg kellemes delutant. Itt csatlakozik hozzank Szandi, majd ejszaka kimegyunk a repterre, mert masnap reggel 6kor indul a gepunk Detroiton keresztul San Franciscoba. Igy megsporolunk egy ejszakat, mert a becsekkolas miatt ugy is hamarabb kint kell lennunk, es az idoeltolodas is jol jon ki, mert 7 ora utazas utan San Franciscoban csak 1-.40 lesz mire leszall a gep, tehat egesz delutan tudunk nezelodni.
Itt egy kedves kis hotelben fogunk tolteni 4 ejszakat, reggelit is kapunk, es valoszinuleg Alcatraz lesz a program a varosnezesen kivul.
Innen busszal megyunk 26-an este 11-kor Los Angelesbe, ahol csatlakozik hozzank Szandi ket magyar munkatarsa a taborabol. Berelt autoval fogunk kozlekedni, es szinten 4 ejszakat fogunk eltolteni egy hotelben, ahol a ket idegennel szorulok egy szobaba. :D

Innen egy masik berelt autoval megyunk tovabb, mar csak harman, Las Vegasba, ahol a csodalatos Stratosphere hotelben fogunk lakni, Eloszor egy ejszakat, masnap a Grand Canyon melletti varoskaban egy motelben egyet, majd kettot ismet a Stratosphereben. 
Innen szeptember 4-en repulunk New Yorkba, ejszaka, hogy sporoljunk az idovel es a penzunkkel is.  New Yorkban a Times Square mellett sikerult szallast foglalnunk, es meglepo, de ez az egyik legolcsobb a varosban. 

Nagy vonalakban ennyi lesz az utazasunk, persze kozben majd probalok a legfrissebb elmenyekkel jelentkezni. 
A kintletem pedig szeptember 9-en er veget este 6 orakor, amikor elindul a gepunk eloszor Lisszabon fele, majd onnan Budapestre, ahol menetrend szerint 13.50(?)-kor szall le.(mar varom, hogy mindenkit ujra lassak :) )

Meg lesz egy utolso tabori bejegyzesem, es utana csak az utrol fogok irni. 

Vigyazzatok magatokra!   puszi/pacsi, stb.... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://foldkoruliutazasaim.blog.hu/api/trackback/id/tr364706390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ruuk 2012.08.12. 20:14:19

Ez baromi jól hangzik! De csak gyönyörűségesen, okosan!:)
süti beállítások módosítása