Ma mindenkinek szabadnapja volt ismet, ezert szerveztek ket turat a vezetok. Az egyik egy vidampark volt, de ide nem volt kedvunk menni, es eleg draga is lett volna, a masik pedig a bevasarlo tura.
Igazibol erre sem akartam menni, de nagyon kevesen maradtak a taborban, es a Peti meggyozott, hogy menjek.

A plaza Danburyben volt, ide egy tabori kisbusszal vittek el bennunket, es legalabb tudtunk is enni napkozben ott, mert a konyhan is szabadnap volt, ezert a taborban nem is lett volna kaja.

Itt eleg sok idot eltoltottunk, tobbet mint kellett volna, de legalabb vettem egy jo rovidnadragot, meg egy polot.

Nagyjabol ennyi volt a nap, amugy kint 35-40 fok volt, es holnap meg melegebb lesz.....

(most hirtelen eszembe jutott a tegnapi program; az is meger par szot)
Szoval tegnap jott egy eloado a counselorok (gyerekfelugyelo edzok, tanarok, akarmik) miatt, es mi is ott lehettunk. Nagyon vicces volt, jottek mas taborokbol is, minden fele dologrol beszelt, hogy hogy tudunk jobbak lenni, meg hogy tudjuk a legtobbet adni a gyerekeknek. Voltak jatekok is kozben, meg beszelgettunk a tobbiekkel mas taborokbol, utana pedig egy neni enekelt.
Gyerekdalok voltak, amikbe bevonta a kozonseget is, es annyira jo volt, hogy mindenki tenyleg tancolt, enekelt, mutogatott, bulizott. Pedig csak gyerekdalok voltak tobbnyire. Nagyon felszabadult mindenki, igazan jo volt.

Kepeket sajnos a tura miatt nem tudtam ma csinalni a taborrol, es most mar kezd sotetedni, ezert majd legkozelebb rakok fel parat. Addig aki tudja nezze a facebookot, masok toltenek fel kepeket neha.

Kovetkezo bejegyzesig legyetek turelemmel!

A bejegyzés trackback címe:

https://foldkoruliutazasaim.blog.hu/api/trackback/id/tr74572639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ruuk 2012.06.21. 19:58:05

Türelemmel vagyunk, és mindenhol követünk!:)
süti beállítások módosítása